Otvoritev in glavni turnir

Otvoritev in glavni turnir

Glavni turnir se je pričel na treh lokacijah / TK Domžale,Ten Ten, Duplica / in sicer na 18 igriščih,kar je tudi svojevrstni rekord na mladinskih itf turnirjih. Izmed slovenskih igralk so v drugi krog napredovale Stefany Grlj,Nina Kolar in Anja Gal.

Pri fantih so se v drugi krog uvrstili Miklavčič,J:Zaplotnik,Nikolaš,Schweiger Mužar in Arh.Do poznih večernih ur so se igrale tudi tekme dvojic pod reflektorji.

Torkov večer je bil v znamenju uradne otvoritve 20. Jubilejnega turnirja Slovenian junior open 2015.

Organizatorji smo bili razočarani nad neudeležbo domžalskega župana, ki je kljub napovedi brez kakršne koli obrazložitve izostal s prireditve in s tem ponovno dokazal  koliko ceni napore organizatorjev, ki so v 20 letih organiziranja ponesli ime domžalske občine v svet, kajti v vseh teh letih je Domžale obiskalo preko 5000 igralcev iz preko 40 držav vseh petih kontinentov sveta.
Zato pa smo bili toliko bolj veseli udeležbe 3 bivših predsednikov kluba / Dragan Živulović,Milan Marolt in Miran Kraševec / in sedanjega predsednika Marjana Ogrinca, ki je po uvodnem govoru direktorja turnirja Sašo Svoljšaka, ki turnir vodi vseh 20 let tudi odprl turnir.

Otvoritev turnirja
{vsig}novice/2015/avgust/itf_turnir_2015/torek_sreda/galerija_otvoritev{/vsig}
Glavni turnir
{vsig}novice/2015/avgust/itf_turnir_2015/torek_sreda/galerija{/vsig}
foto: Bojan Matevžič