Zaključek poletne sezone 2018 na zunanjih igriščih

Ustvarjeno: torek, 02 oktober 2018

V soboto 29. septembra smo se člani TK Domžale zbrali na igriščih TK Domžale, da z druženjem zaključimo letošnjo poletno sezono. Ta je bila kljub velikim težavam s pripravo in vzdrževanjem igrišč dokaj uspešna.
Srečanje smo pričeli z finalnima srečanjema med udeleženci interne lige. Interna liga je potekala v dveh kategorijah A in B.
V skupini A je tekmovalo 20 članov, v B skupini pa 10.
V finalu sta se pomerila Miha Kancilja in Tomaž Centa. V zagrizenem dvoboju je slavil Miha Kancilja 6/2 in 7/5  in si prislužil pokal za prvo mesto. Drugo mesto je pripadlo Tomažu Centa, tretje pa Milošu Kunaverju.  
V B skupini je bilo odigrano finalno srečanje med Marjanom Ogrincem in Andrejem Novakom. Zmagovalec je postal Andrej Novak, ki je dobil srečanje z rezultatom 2/6, 6/3 in 10/1.Drugo mesto je pripadlo Marjanu Ogrincu, tretje mesto pa si delita Igor Bergant in Bojan Tomše.
Po finalnih srečanjih je bilo na sporedu tekmovanje v dvojicah. Tekmovalci so bili razdeljeni v dve »enakovredni« skupini. Igrali smo na podaljšani niz do 9. vsak par je tekmoval 3x. zmagovalca v prvi skupini sta bila M. Kancilja/M. Danev, v drugi pa Jože Janežič/Mišo Subotič .
V tem tednu so potekali tudi zaključni boji v ligi » Pod kamniškimi planinami ».
Naša prva ekipa v sestavi: MILOŠ Kunavar-kap., TADEJ Zule, SIMON Kruljec, JANEZ Orehek, JAN Lap, MATJAŽ Danev, ANDRAŽ Tome, TOMAŽ Leben, ŽIGA Šulin, ALEŠ Merkun, PRIMOŽ Eržen, je po hudem boju izgubila srečanje za prvo mesto proti ekipi TK Kamnik in tako osvojila drugo mesto.

Za uvrstitev v finale pa so premagali ekipo TK Mengeš.  
Druga ekipa je osvojila 4. mesto v sestavi: Marjan Ogrinc-kap., IGOR Bergant, MIHA Kancilja, CLEMENS Bruger, BOJAN Tomše, IVAN Železnikar, BOŠTJAN Kavčič, BRANE Surla, BRANKO Gnidovec, JOŽE Janežič, ALEŠ Sazonov, PAVLE Kancilija, ANDREJ Novak, MIŠO Subotič,
V najstarejši kategoriji pa čaka ekipo še srečanje za tretje mesto proti ekipi TK Stranje. V ekipi igrajo: MIRAN Žilnik-kap, RIKARDO Grizilo-nam. kap., JOŽE Pogačar, BOJAN Tomše, MIŠO Subotič, BRANKO Vurušič, MATJAŽ Šetina, MARKO Erbežnik, IGOR Bergant, DRAGAN Živulovič-fizioterapevt.
Vsem tekmovalcem gredo iskrene čestitke z željo da se bodo tudi v naslednjem letu udeležili tekmovanj.
Srečanje je potekalo v lepem toplem sončnem vremenu. Za pijačo in jedačo je poskrbel g. Kocman.
V razgovoru in druženju smo uživali, izmenjali smo si mnenja o iztekajoči se sezoni, tekmovanju s pogledom na naslednje leto.

Hvala za udeležbo in nasvidenje spomladi 2019.

zakljucek poletne sezone 2018 na zunanjih igriscih

finalista lige skupina a miha kancilija tomaz centa s trenerjemaFinalista lige skupina-a Miha Kancilija in Tomaž Centa s trenerjema.

finalista lige skupina b marjan ogrinc in andrej novakFinalista lige skupina-B Marjan Ogrinc in Andrej Novak.

finalisti skupine a in bFinalisti lige skupina A in B.

prijateljstvo je ostalo tudi po finalni tekmiPrijateljstvo je ostalo tudi po finalni tekmi👏👍.