Po petku

Po petku

V četrtfinalnih dvobojih fantov smo videli veliko premoč nosilcev saj so se v polfinale zelo gladko uvrstili prav vsi prvi štirje nosilci,ki so gladko premagali svoje nasprotnike.

Polfinalna para sta:
RAQUIN (fra) - MATIČ (hrv) in POLJIČAK (hrv) - NOVANSKY (svk).

Pri fantih je tako konec slovenskih nastopov, pri dekletih pa bomo v polfinalu videli kar dve slovenki. V slovenskem četrtfinalnem dvoboju med Aljo Belinger in Taro Milič je bila prepričljivo boljša Alja, ki je zmagala z rezultatom 63 61. Prav tako je v polfinale napredovala Tara Gorinšek, ki je s 62 61 premagala 3. nosilko romunko Teiusanu.

Polfinalna para sta:
RADOVANOVIČ (fra) - GORINŠEK (slo) in
BELINGER (slo) - HABEKOVIČ (hrv).

V dvojicah pa smo ze prišli do finala. V prvem polfinalu smo bili priča hrvaškemu dvoboju kjer sta Poljičak - Devald premagala dvojico Krolo - Jakič 62 63, v drugem dvoboju pa sta slovenski par Dominko - Emeršič po težkem dvoboju žal morala priznati premoč slovakoma Michalik - Novansky 46 63 6-10 tako, da tudi v dvojicah pri fantih ne bo slovenskega para.

Bo pa zato v ženskoh dvojicah v finalu nastopila Tara Gorinšek s hrvatico Vican proti italijanaki dvojici Girelli - Pizzoni.

Francoz Raquin in hrvat Poljičak sta zanesljivo premagala svoja nasprotnika.Francoz Raquin in hrvat Poljičak sta zanesljivo premagala svoja nasprotnika.

tudi polne tribune niso pomagale k zmagi domačega igralca Jeran Aljaža
Tudi polne tribune niso pomagale k zmagi domačega igralca Jeran Aljaža.

Alja Belinger je gladko premagala Taro Milič
Alja Belinger je gladko premagala Taro Milič.

pred začetkom četrtfinalnih tekem v petek
Pred začetkom četrtfinalnih tekem v petek.

dvoboje si je z zanimanjem ogledal tudi član nogometnega kluba Bravo MIHA KANCILIJA
Dvoboje si je z zanimanjem ogledal tudi član nogometnega kluba Bravo MIHA KANCILIJA.